Voor mijn project Business in Holland heb ik jarenlange ervaring in het openen van deuren in het Nederlandse bedrijfsleven. Dat zorgt ervoor dat u aan tafel komt te zitten met de juiste partijen. Ook daarna ondersteun ik in het voeren van fysieke gesprekken met Nederlandse zakenpartners.


Ik leg een brug tussen uw bedrijfscultuur en de verschillen in Nederland. Hiervoor bespreek ik samen met u:

  • Gewoontes en gedragingen in Nederland
  • Regels en Wetten
  • Hoe hier besluitvorming tot stand komt
  • Wat prettig is en wat onplezierig

Overeenkomsten vinden


Het accent ligt vooral op het vinden van overeenkomsten tussen uw bedrijf en dat van uw lead. Het delen van expertise in wederzijds belang is een dankbaar vertrekpunt om zaken te doen. Het is des te belangrijk niet meteen de nadruk te leggen op het sluiten van expliciete deals.

Doing business in Holland? Het openen van de deur


Overweegt u business te doen in Holland? Maak dan gebruik van mijn aanbod in professionele en effectieve support. Van a tot z neem ik alle zorgen uit handen.

Vooraf hebben wij een intake om uw verwachtingen scherp te hebben. Dat gebeurt bij voorkeur via Skype. Ik ontvang u vanaf de aankomst op onze luchthavens. De eerste afspraken zijn dan al voor u gemaakt, want neem ik de reservering van hotels en restaurants uit handen. Uiteraard begeleid ik u bij de verkoopgesprekken.

Speerpunt tot het leggen van zakelijke relaties


Zo help ik uw business in Holland tot een succes te maken. Hiervoor beschik ik over jarenlange ervaring in het leggen van het eerste contact over de telefoon. Het openen van deuren is mijn kerntaak.

Daarbij werk ik vanuit een uitgebreid en compleet databestand van relevante bedrijven in Nederland.

Zoekt u zakelijke contacten om business in Holland mee te doen? Schroom dan niet om een afspraak te maken.