Pieter Jan Lukas / Eigenaar Monitrax


‘Ik kwam met Jeroen Romein in contact via een gezamenlijk lidmaatschap van dezelfde Sales Management Club. Mijn persoonlijke indruk van hem daar gaf de doorslag.

Jeroen Romein vertelt geen sprookjes over te behalen resultaten, maar geeft op een goede manier weer wat hij gaat doen. Dat maakt hem zeer professioneel.

Hij komt na wat hij zegt, verwerkt veel telefoontjes op een dag en haalt voor ons de juiste resultaten.’

Joep Donders / Eigenaar Marvia


‘Als softwarebedrijf zochten wij iemand die contact kon maken met nieuwe prospects. Jeroen Romein werd via via onderschreven en de eerste indruk was dan ook positief.

Hij is altijd goed bij stem en heeft weinig begeleiding nodig. Wanneer het even niet lukt, legt hij de oorzaken niet meteen bij andere factoren. Hij gaat gewoon aan de slag. Jeroen Romein is niet bang om dat contact te leggen, ook al is hij niet volledig in het product gespecialiseerd.

Ik beveel Jeroen Romein dan ook aan omdat hij zich serieus in het product verdiept. Jeroen Romein benadert koude acquisitie echt als een vak.’

Rob van de Coevering / ZuiverICT


‘Ik had meerdere bureaus op het oog, gespecialiseerd in telefonische acquisitie. Jeroen Romein kon ik echter op locatie inhuren. Dat vond ik een voordeel, want als ondernemer zie je immers niet of de partij die belt wel de hele dag aan de slag is.

Wij verkopen een lastig product op gebied van proces mining. Over de telefoon moest Jeroen Romein dus een kort beeld schetsen van iets waarin hij niet is gespecialiseerd. Daar heeft hij zich ook in vastgebeten.

Jeroen Romein leeft zich echt in in een organisatie en gaf mij ook de indruk dat hij er onderdeel van wilde zijn. Je weet ook goed wat je krijgt, want hij stuurt altijd een rapport.’