Al meer dan tien jaar sta ik garant voor verbinding tussen prospects en de zakelijke markt.


Ik heb jarenlange ervaring als ‘diplomaat’ in de B-to-B. Gefascineerd door menselijke psychologie diepte ik mijn kennis uit over succesvolle verkoopmethoden. Gedreven door mijn vak pas ik die specialisatie toe iedere keer dat ik uw prospect te woord sta.

Telefonische Acquisitie en Jeroen Romein


Een van mijn inspiratoren is auteur Phil Kleingeld, gespecialiseerd in neurologische verkoopmethoden. Kleingeld geeft aan dat acquisitie een doorlopend proces is. Dat slaat ook op de praktijk. In de sales zijn meerdere telefonische gesprekken nodig om de deur te openen voordat er überhaupt een handtekening op een contract wordt gezet.

Hoe kom ik tot een werkelijke overeenkomst


Ook is het belangrijk de taal te spreken van de zakelijke markt. Ik kom snel ter zake en vraag naar de decisionmaker. Vervolgens pitch ik kort en overtuigend de dienst of het product.

Een eigen manier van leadgeneratie


In 2008 startte ik (af)Spraakmakende Resultaten, een zakelijke dienstverlening in telefonische acquisitie. Hiermee wilde ik ruimte creëren voor mijn eigen visie in leadgeneratie. De kwaliteit bieden die ik belangrijk vind.

Met succes bedien ik inmiddels de zakelijke markt. Denkbare sectoren hierbij zijn bijvoorbeeld: ICT, maritiem of farmaceutica. In 2019 veranderde ik mijn bedrijf (af)Spraakmakende Resultaten) in Jeroen Romein omdat een persoonlijke benadering voor mij het belangrijkste is. Inherent hieraan kwam daar ook een buitenlandse oriëntatie en begeleiding van het sales-proces bij.