Hoe borg ik leadgeneratie? Mission statement


Leadgeneratie is bij mij het openen van de eerste deur tot het sales-gesprek. Het scheppen van kansen tot zaken doen.


Speel ik hierbij om te winnen als ik leads genereer? Absoluut! De service die ik lever is er een van ambitie. Nuchter gesteld zegt natuurlijk niet iedereen ‘ja’ op een telefonische benadering. Dat vertrouwen moet groeien en ontstaat over de telefoon vanuit wederzijds begrip voor elkaars agenda.

Vastberadenheid en vertrouwen


Leadgeneratie vraagt om een gezonde dosis professionaliteit en doorzettingsvermogen. Daarom is het belangrijk dat ik vastberaden ben om dat vertrouwen op te bouwen. Ik blijf volhardt. Ook wanneer mijn vak om geduld vraagt. Mijn motto is: elke dag is de juiste voor het leggen van het eerste telefonische contact. Leadgeneratie is duursport.

Voordelen Jeroen Romein


Omdat leadgeneratie duursport is, beschik ik over een aantal andere kwaliteiten:

  • Een prettige telefoonstem
  • Ik kom in een pitch snel ter zake
  • Een landelijk aangekocht databestand van verschillende sectoren
  • Jarenlange ervaring en mensenkennis toegespitst op grote organisaties
  • Een grote mate van omgevingssensitiviteit

Geen contactcenter


Goede leadgeneratie zorgt voor begrip en vertrouwen bij uw prospects. Een eerste contact mag nooit een herhaling van zetten zijn en zich beperken tot belscripts.
Het gaat om een goede uitvraag van behoeften en het wekken van vertrouwen met een korte zakelijke pitch. Ik wil dus niet het zoveelste contactcenter zijn.
Transparantie is voor mij ook essentieel. In dit vak is het belangrijk om openheid van zaken te geven. Daarom vinden mijn diensten bij voorkeur plaats bij u op locatie en ontvangt u altijd een rapportage over de voortgang.

Branches in de zakelijke markt


Soms krijg ik de vraag of ik in bepaalde branches ben gespecialiseerd. Weliswaar bedien ik sectoren als ICT, de farmaceutische en maakindustrie, maar ook de maritieme sector. Mijn intentie is echter om breed inzetbaar te zijn. Uiteindelijk is mijn specialiteit klantbehoeften te achterhalen en uw product of dienst vanuit mijn overtuiging te pitchen.

Succes in de zakelijke markt


Mijn jarenlange ervaring leidt er toe dat ik precies weet bij welke persoon u aan tafel hoort te zitten. Dat zorgt ervoor dat mijn afspraken ook kwalitatief zijn.

Maak dus een afspraak met mij via het directe persoonlijke nummer: +31 6 271 83 874